Online dating is an excellent approach to fulfill women of all ages. Nevertheless, ladies must be careful to stay away from the common problems of internet dating. They should be respectful and don't get overloaded with way too many ri hook up alternatives. They ought to be patient and have confidence in their selves. By doing this, they'll have a much much better probability of reaching the lady of their goals.

Velkommen til Switch role – Survival kit!

KamillaKurs

Skulle du ha lyst å kunne danse den andre rollen? Liker du å leke deg på dansegulvet? Lyst til å bli en bedre danser? 

Bårdar Swing Club har gleden av å invitere til helgeworkshop i switching innen Lindy Hop! Temaet for helgen er å utvide horisonten for å leke med dansepartner og bli en bedre danser ved å forstå mer av den rollen man vanligvis ikke danser. 

Program:
Lørdag – 4 timer kurs: Survival kit for føring og følging. Vi deler opp i førere og følgere, og lærer grunnleggende trinn for den andre rollen. 

Søndag – 2 timer kurs: Stjelefest! Vi kommer sammen alle sammen og øver på å «stjele» rollen fra hverandre. Tips og etikette ved switching og stjeling.

Etter kurs blir det sosialdans!

Merk: Kurset er nå fullt, men det er mulig å melde seg på SwitchSurvival Light – leading for follows
 
Dette kurset består av den første delen av workshopen, der vi jobber med føring for følgere; 2.5h kurs som går av stabelen kl 11-14 på Bårdar lørdag 26.! Prisen er 150kr. Påmelding skjer ved å sende mail til switchsurvivalkit@gmail.com.